en English
ar Arabiczh-CN Chinese (Simplified)nl Dutchen Englishfr Frenchde Germanit Italianpt Portugueseru Russianes Spanish

AFYAA SAHIYYA

Hidup Bebas Tekanan

Sahiyya merupakan formulasi minuman botani dengan ramuan berganda untuk aliran darah yang lebih baik.
Diformulasikan dengan bahan sunnah dan 3 ramuan berkualiti, Sahiyya mengoptimumkan kesihatan dari dalam

MANFAAT UTAMA

Ramuan 3 kuasa : ABG25+ , Cordiat & Lipophytol untuk mengoptimumkan kesihatan anda :

Mengekalkan fleksibiliti salur darah

Menambah baik peredaran darah

Meningkatkan pelancaran hantaran oksigen dan nutrient

Mengurangkan tekanan darah

Mengurangkan tekanan oksidatif

Mengurangkan pembentukan plak

Mengurangkan keradangan

Meningkatkan prestasi senaman

Menambah baik profil lipid

jom bebas kolestrol dengan afyaa sahiyya

Hidup Bebas Tekanan dengan Afyaa Sahiyya

Jom dapatkan afyaa sahiyya

Hidup Bebas Tekanan dengan menggunakan Afyaa Sahiyya

Set Percubaan

1 Botol
RM 219 SAHAJA
 • Jimat RM30!

Set rawatan

2 Botol
RM 399 SAHAJA
 • Jimat RM399!
Popular

Set terapi

3 Botol
RM 599 SAHAJA
 • Jimat RM148!

Set Penjagaa n

4 Botol
RM 699 SAHAJA
 • Jimat RM297!

testimoni pelanggan kami

Hidup Bebas Tekanan dengan menggunakan Afyaa Sahiyya

AFYAA SAHIYYA FAQ

Sahiyya merupakan minuman botani yang sedia diminum daripada pelbagai ekstrak tumbuhan semula jadi yang ditambah dengan sterol tumbuhan bagi membantu mengurangkan kadar kolesterol. Ia dipadatkan dalam bentuk sachet tunggal, mudah diminum terus.

Ramuan-ramuan aktif dalam Sahiyya termasuklah ABG25+® ekstrak bawang hitam berumur, Lipophytol™ fitosterol pokok pain dimikroenkapsulasi dan CordiArt™ ekstrak kulit oren manis.

Sahiyya merupakan minuman botani yang sedia diminum dan berperisa campuran limau dan pic.

Bawang hitam (Allium sativum) merupakan bawang putih mentah yang disimpan di bawah suhu yang tinggi, keadaan kelembapan yang tinggi selama beberapa minggu. Ia telah digunakan sejak zaman Mesir Purba untuk kegunaan perubatan disebabkan ciri-ciri pelbagainya iaitu antioksidan, anti-radang, antihiperlipidemik dan antihipertensif. ABG25+® ekstrak bawang hitam berumur terhasil menerusi proses penuaan proprietari, teknologi ABG Cool-Tech™ dalam suhu terkawal dan kelembapan relatif untuk mengoptimum, memekat dan memelihara kompaun bioaktifnya, S-Allyl-Cysteine. ABG25+® ekstrak bawang hitam berumur membantu menambah baik kadar kolesterol dengan mengurangkan sintesis kolesterol dalam hati dan menambah baik kitaran darah dengan menggalakkan pengeluaran nitrik oksida yang mengembangkan saluran darah.

Cordiart™ ekstrak oren manis (Citrus sinensis) mengandungi kompaun dan komposisi yang dipatenkan untuk menambah baik peredaran darah disebabkan ciri-ciri antihipertensif dan anti-radangnya. Ia mempunyai kepekatan rutinosida semula jadi yang tinggi daripada kulit oren yang belum masak, dipiawaikan sehingga 90% hesperidin dengan kadar penyerapan yang terbaik. Cordiart™ ekstrak kulit oren manis membantu menambah baik aliran darah dengan menggalakkan keanjalan saluran darah dan meningkatkan prestasi senaman dengan menggalakkan penghasilan tenaga dan pembawaan nutrien ke otot-otot.

Lipophytol® fitosterol pokok pain mengandungi kepekatan kompaun aktif yang tinggi yang dipiawaikan sehingga 90% fitosterol. Ia menggunakan teknologi mikroenkapsulasi untuk meningkatkan kadar keterlarutan dan penyerapan fitosterol. Fitosterol juga terkenal untuk mengurangkan kadar kolesterol di dalam badan

Fitosterol merupakan sterol yang wujud secara semula jadi dalam makanan berasaskan tumbuhan dan mempunyai struktur yang sama dengan kolesterol manusia. Kedua-duanya bersaing dengan kolesterol untuk penyerapan di dalam usus, sekali gus menyingkirkan kolesterol yang tidak diserap untuk keluar bersama najis.

ABG25+® ekstrak bawang hitam berumur dan Lipophytol® fitosterol pokok pain diimport dari Sepanyol manakala Cordiart™ ekstrak kulit oren manis diimport dari Belanda

Sahiyya selamat diambil. Setiap kumpulan penghasilan Sahiyya menjalani pemeriksaan kualiti yang ketat bagi logam berat dan ujian mikroorganisma daripada makmal luar berakreditasi untuk memastikan keselamatan dan kualitinya. Semua produk kami dikilangkan dengan berhati-hati menerusi kemudahan GMP dan HACCP yang disahkan. Keselamatan dan kualiti merupakan keutamaan kami dan kami memastikan hanya produk yang terbaik untuk para pelanggan

Sahiyya membantu menambah baik kadar kolesterol dan kitaran darah secara berperingkat menerusi pelbagai tindakan mekanisme. Selain itu, anda akan lebih bertenaga dan tidak mudah terasa letih. Namun, sila ambil perhatian bahawa Sahiyya bukan sejenis ubat atau pil ajaib, maka ia tidak akan memberi kesan pantas. Ia mengambil masa untuk melihat kesannya dan ia bergantung pada tahap keterukan keadaan anda. Jika anda sedang mengambil ubat, teruskan dan jangan gantikan dengan Sahiyya.

Untuk dos yang optimum, ambil 1 sachet dua kali sehari sebelum makan. Untuk dos penjagaan, ambil 1 sachet sehari sebelum makan.

Shopping Cart
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Open chat
  Hi!
  Untuk COD order!
  Whatsapp kami segera!